START-KIT til kunstdagbog

- sådan bruger du kunsten til egenterapi

KunstdagbogFlere har spurgt mig om hvilke materialer, der er nødvendige for at starte med egenterapi. De fleste spørger, fordi jeg selv kom ud af stress blandt andet ved at bruge kunsten som terapeut.

For at du kan se om det også er en mulighed for dig, uden det behøver at koste kassen, har jeg lavet en lille serie på tre videoer til dig.

Videoerne er denne gang med dansk tale, selvom jeg overvejende laver mine videoer på engelsk.
 

I de tre videoer viser jeg:

  1. Hvad du har brug for af materialer
  2. Hvordan du laver din egen kunstdagbog
  3. Hvilken øvelse du kan prøve

 

Feerless Painting

Har du lyst til at arbejde mere med at give slip på stress og tilbagevendende udbrændthed, arbejder jeg på et 12-ugers online forløb. Det gennemgående tema bliver på at få den indre kritikker til at bakke op om dig fremfor at modarbejde dig. 
 

Det handler blandt andet om:

  • at få bearbejdet de negative følelser og dårlige oplevelser, der hæmmer dit frie flow
  • at finde din egen indre ro og balance
  • at bruge papiret som terapeut og få endnu flere tips og tricks

Hovedfokus bliver på at give dig en roligere og mere nydelsesrig hverdag, der vibrerer af glæde, kærlighed og kreativitet.

Der kommer flere detaljer, når jeg har fået kurset mere på plads og ind i sin rette form. Hvis du vil orienteres, når det er på plads, er det en god idé at skrive dig op til vores nyhedsbrev på min firmahjemmeside fleksiba.dk.

 

VÆRSGO HER ER VIDEOERNE

- god fornøjelse

 

Del 1 af 3: Materialerne

 

Del 2 af 3: Kunstdagbogen

 

Del 3 af 3 Mixed media øvelse

 

Ps. Du kan læse om, hvordan jeg kom igang med at male og lærte at håndtere stress i dette blogindlæg: ... en af mange grunde til at male